espa
Είσοδος
Ξέχασα τον κωδικό μου

Δημιουργία χώρου Πολυθεάματος για τη ζωή και το έργο του Μεγ. Αλεξάνδρου

Το έργο αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού (ηλεκτρονικά μέσα προβολής εικόνας και ήχου) που απαιτείται για την λειτουργία του χώρου Πολυθεάματος, εντός του Τουριστικού περιπτέρου και του Θεάτρου του Δημοτικού διαμερίσματος Πέλλας.

- Δημιουργια εικονικής έκθεσης από 10 αυτοματοποιημένα προβολικά συστήματα με οπτικοακουστικό υλικό
- Εγκατασταση συστήματος 3D cinema (ειδικό λογισμικό και υλισμικό) στην αίθουσα θεάτρου
- Εγκατάσταση πολυφωνικού 5.1 συστήματος ήχου στην αίθουσα θεάτρου
- Διαδραστικό σύστημα πληροφόρισης αποτελούμενο από 12 Η/Υ στον χώρο του Τουριστικού περιπτέρου
- Γιγαντοαφίσα/Φωτοταπετσαρία 20 τμ με απεικονήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η σημασία της προτεινόμενης πράξης είναι μεγάλη, δεδομένου ότι συμβάλει καθοριστικά στην προβολή του ελληνικού πολιτισμικού αποθέματος που παράχθηκε την εποχή της μέγιστης ακμής του, όταν ο ελληνισμός διαμόρφωσε καθοριστικά την πορεία του κόσμου. Η προβολή των ελληνικών μουσείων και χώρων σε σύνδεση με την τεράστια εμβέλεια του Μεγαλέξανδρου αποτελεί ίσως την πιο αποτελεσματική, και οπωσδήποτε την περισσότερο εκτεταμένη διαρκή διαφήμιση του πολιτιστικού πλούτου της χώρας, εφόσον επιτυγχάνει την άμεση πρόσβαση χωρίς διαμεσολάβηση τρίτων σε εκατομμύρια χρήστες, με πλούσιο ψηφιακό περιεχόμενο και εξατομικευμένες υπηρεσίες πληροφόρησης με δυνατότητα επιλογής διαδρομών.
Ο μέσος επισκέπτης θα μπορεί στον δικό του χώρο να εχει παρουσιάσεις από τα αποτελέσματα της έρευνας με κείμενο και πολυμεσικό υλικό.

Copyright © 2024 SPECTRAtech Α.Ε. . All Rights Reserved.